2017 01.01.2017  -  31.12.3000
Vejledning

Medbring kvittering for betalt hold til første ridetime!

Alle med daglig gang på Ordrupdal skal være medlem af klubben. Derfor skal du først betale medlemskontingent, før du kan tilmelde dig et hold.

Du skal starte med at oprette en medlemsprofil i feltet nederst i venstre hjørne, log derefter på din profil og tilmeld/betal for dit medlemskontingent og ridehold. Når du har betalt for dit hold første gang, vil de efterfølgende træk automatisk blive foretaget hver måned på de indtastede konto oplysninger. Husk at gå ind og ændre konto oplysninger, hvis du skifter kort eller lignende.

Hvis holdniveauet ved tilmeldingen viser sig at være forkert, kan kontoret flytte rytteren over til et mere egnet niveau, hvis der er plads på et af holdene.  
 

Flytning af hold, samt udmeldelse skal ske til daglig leder på e-mail: info@ordrupdal.com. Udmeldelse skal ske til d. 1. i en måned med en måneds varsel.

 
Muligheden for prøvetime foregår ved, at man tilmelder sig og betaler for medlemskontingent og hold. Hvis det viser sig, at man ikke ønsker at fortsætte, sender man inden 7 dage en mail til daglig leder. Man vil derefter blive afmeldt hold og medlemskab, og det betalte beløb - fratrukket 300 kr for prøvetimen - tilbagebetales.  
 
Ved afbud/udeblivelse ydes ikke erstatningstime.

Fælles for alle hold er at man møder ca ½ time før ridetimen starter, så der er tid til at strigle og sadle op. På weekendskovholdene mødes rytterne ved foldene i Ordrup Krat.

På trækholdene skal der være en med, som kan hjælpe rytteren med at strigle, sadle op og med at trække hesten

Rytteren skal medbringe:

1. Ridehjelm. Du kan låne ridehjelm hos os første gang, du rider
2. Støvler med hæl
3. Vi anbefaler at alle benytter sikkerhedsvest - det er et krav ved springning
4. Striglere
5. Træktov

Venteliste (VENT)

Ventelister til ridehold på rideskolens islandske heste. 

Tilmeld/Læs mere - (6)

Part på privathest (PM)

Medlem med part på privathest.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Trækhold (Th)
Til nybegynderen. Dette hold er skræddersyet til nybegyndere fra 7-års alderen.
 
Undervisningen giver grundlæggende kendskab til hesten, omgangen og ridning fra bunden. Der trænes balance og andre færdigheder som kræves for a styre en hest - så eleven bliver tryg ved både hesten og dens bevægelser og får mod på mere. Herudover får eleverne kendskab til omgang med rideskolehestene og rutinerne på rideskolen.
 
Målet med trækholdet er, at eleverne lærer at kunne magte og styre hestene uden en trækkers hjælp.
 
Forudsætning: Der stilles med en voksen til at hjælpe med at trække hesten til undervisningen, samt til hjælp ved opsadling 
Tilmeld/Læs mere - (0)

Tølt 1 (T1)
Til den lettere øvede rytter (7 år +). Tölt 1 er det første ridehold efter trækholdet.
 
På tölt 1 er undervisningen tilpasset, så rytteren får kendskab og kan udføre de forskellige dressurøvelser (for eksempel foretage en cirkelvolte) samt korrekt opstilling (hvordan der siddes korrekt på en hest) Eleven lærer at ride hesten i skridt, trav og galop - ved at give hesten de rigtige signaler. 
 
Forudsætning: Rytteren kan selv styre heste og sadle op (gerne med hjælp) 
Tilmeld/Læs mere - (0)

Tølt 2 (T2)
Til den øvede rytter (11 år +)
 
På dette hold er undervisningen tilpasset, så rytteren udvikler sin evne til at give hesten de korrekte signaler. Det betyder, at der arbejdes videre med rytterens sæde og indvirkning. Der skal arbejdes med letridning og rigtig diagonal, samt anspring til galop. Rytterne på tölt 2 stifter desuden kendskab til den islandske hests forskellige gangarter (Skridt, trav og tølt) Derudover arbejdes der med rytterens evne til at skelne mellem de forskellige gangarter. 
 
Forudsætninger: Rytteren kan selv styre hesten, klargøre denne og selv stige op på hesten og ordne stigbøjler.
Tilmeld/Læs mere - (0)

Tølt 3 (T3)
Til den rutinerede og øvede rytter som gerne vil beherske de fire af de fem gangarter på en islandsk hest. 
 
På tölt 3 har undervisningen fokus på den islandske hests gangarter. Der undervises i de forskellige gangarter, herunder hestens form, takt og bevægelse samt sammenspillet mellem hest og rytter.
 
Forudsætning: Eleven skal kunne ride en islandsk stævneklasse kaldet 4.5, hvor man skal kunne vise hesten i de 4 forskellige gangarter skridt, trav, tölt og galop. 
 
Tilmeld/Læs mere - (0)

Voksenhold begynder/letøvet (Vb)
Til den voksne nybegynder som ønsker at lære at ride, eller som trænger til en genopfriskning.
 
Undervisningen giver grundlæggende kendskab til hesten, omgangen (strigle og klargøring) og ridning fra bunden. Der trænes balance og andre færdigheder, som kræves for at kunne styre en hest - så eleven bliver tryg ved både hesten og dens bevægelser og får mod på mere. Derudover lærer rytteren at kunne ride hesten i skridt, trav og galop samt lærer forskellige dressurøvelser. Herudover får eleverne kendskab til omgang med rideskolehestene og rutinerne på rideskolen.
Tilmeld/Læs mere - (0)

Voksenhold letøvet/øvet (Vl)
Til den letøvet/øvet rytter 
 
På dette hold arbejdes med at ride og forstå de forskellige typer af islandske heste. Der arbejdes med korrekt opstilling og brug af hjælpere, der arbejdes med øvelser der løsgør og styrker hesten samt gangartstræning.
 
 
Forudsætninger: Rytteren kender til brug af hjælpere og kan selv klargøre hesten - herunder strigle, rense hove, sadle op, stige op og ordne bøjler.

Alder 16+

Vægt max 90 Kg.  

Udstyr: Godkendt ridehjelm og støvler med hæl er et krav, sikkerhedsvest anbefales

 

Tilmeld/Læs mere - (0)

Voksenhold øvet (Vø)
Til den rutinerede og øvede rytter som gerne vil beherske de 4 af gangarterne på en islandsk hest.
 
På dette hold har undervisningen fokus på den islandske hests gangarter. Der undervises i de forskellige gangarter, herunder hestens form, takt og bevægelser samt sammenspillet mellem hest og rytter.
 
Forudsætning: Eleven skal kunne ride en islandsk stævneklasse kaldet 4.5, hvor man skal kunne vise hesten i 4 forskellige gangarter (skridt, trav, tölt og galop) 
Tilmeld/Læs mere - (0)

Skovhold børn (Sb)
På dette hold rides nogle dejlige ture i Dyrehaven. Fra hesteryg opleves vores årstider med hver sin flotte udstråling. Vi oplever dådyrene, vi rider gennem magasindammen, springer over træstammer, vi oplever dyrehaven på mange fantastiske måder sammen med vores heste.
 
Derudover lærer rytteren at begå sig som rytter i skoven og trafikken.
 
Forudsætninger: Rytteren skal gå på et banehold svarende til tölt 2, beherske en samlet galop og bære sikkerhedsvest. Min alder 11 år.
 
Tilmeld/Læs mere - (0)

Skovhold letøvet (SL)
Skovhold for letøvede i alderen 16+
Vægt max 90 Kg.
Tempo alle gangarter i roligt tempo. Det er ikke hver gang der galoperes. 
 
Tilmeld/Læs mere - (0)

Skovhold letøvet/øvet (SLØ)
På dette skovhold rides fantastiske ture i Dyrehaven. Fra hesteryg opleves vores årstider med hver sin flotte udstråling, vi oplever dådyrene, vi rider gennem magasindammen, vi oplever dyrehaven på mange fantastiske måder sammen med vores heste.
 
Forudsætninger: Rytteren kender til brug af hjælpere, kan ride en kontrolleret galop, kan selv klargøre hesten - herunder strigle, rense hove, sadle op, stige op og ordne bøjler.

Alder 16+

Vægt max 90 Kg.

Udstyr: Godkendt ridehjelm og støvler med hæl er et krav, sikkerhedsvest anbefales

Tilmeld/Læs mere - (0)

Skovhold Øvet (SØ)
Skovhold for øvede ryttere i alderen 16+
Vægt max 90 Kg.
Her rides kontrolleret og i alle tempi.
Tilmeld/Læs mere - (0)

Part Rideskoleheste (Pa3)

PART PÅ EN RIDESKOLEHEST - TILMELDELSE SKAL VÆRE EFTER AFTALE MED DAGLIG LEDER

Tilmeld/Læs mere - (1)

Opstaldning (Opst)
Tilmeld/Læs mere - (6)

Ekstern undervisning (Eu)
Undervisning med underviser udefra
Denne undervisning er til ryttere med egen hest
 
Tilmeld/Læs mere - (3)