Klubmodul henter siden
Undervisning med Anne Sofie Nielsen
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Der er plads på ventelisten. Du kan tilmelde dig, når du er logget ind

Fie undervisning: 

Anne Sofie (Fie) Nielsen kommer endnu engang til OD og underviser tirsdag d. 31 august og tirsdag 14 september kl. 17-21.30.   

Der er plads til 6 ryttere på hver af dagene og man kan tilmelde sig en eller begge undervisningsgange.  Undervisningen varer 40 minutter og foregår på ridebanen. Pris. 690  kr. pr gang (inklusiv 25 kr i administrationsgebyr). 

 

Fie er rytter på elite-niveau og har stor erfaring inden for træning og undervisning. Udover et hav af deltagelser og medaljer ved VM og NM, så fokuserer Fie altid på at videreuddanne sig, så hun hele tiden fornyer sig. Fie underviser lige præcis pa° det niveau den enkelte rytter befinder sig pa°. Undervisningen henvender sig ba°de til dig, som gerne vil blive bedre skovtursrytter - og til dig som pa° et tidspunkt kunne tænke dig at ride stævne. Fie er fast underviser og mentor for Alfdis Talent Team som samler unge talenter inden for islænderridning (https://www.facebook.com/alfdistalentteam). Hun beskriver selv sin undervisning sådan her: ”Mit job som underviser er at vejlede og hjælpe folk med deres heste. Som instruktør er jeg hestenes ambassadør og arbejder for, at rytterne skal kunne forstå og dermed håndtere deres heste så sikkert og gnidningsfrit som muligt for begge parter. Jeg mener, at større forståelse giver bedre beslutninger og dermed et bedre liv for både hest og rytter." Læs mere om Fies baggrund på hendes hjemmeside: http://nordhest.com/stutteriet/. 

Tilmeldte
6 /6
Tilmeldingsfrist
20.08.2021
Tidspunkt
31.08.2021 kl. 17.00 - 31.08.2021 kl. 21.30
Sted
Ordrupdal Rideklub
Pris
690,00 kr.