Klubmodul henter siden
Weekendkurusus med Søren Madsen - December
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Vi har været så heldige at Søren Madsen der er uddannet på Hólar på Island og som&ampnbsper en fantastisk underviser&ampnbspkommer til Ordrupdal. Han holder weekendkurser andre steder på Sjælland, og vil bruge hhv to fredage og en weekend hos os. Han vil&ampnbspundervise 3 gange i løbet af efteråret hvor det er muligt at tilmelde sig alle 3, eller kun 1 af gangene.
Søren underviser på samme måde som Eyjolfur for dem der kender ham. Han har evnen til at give en rigtig god undervisning&ampnbsptil&ampnbspalt fra skovturs rytteren der bare vil have lidt fif til en bedre hest i skoven til elite rytteren der skal finpudses. Om din hest er pas-agtig, lægger sig på tøjlen, mangler bagpart, løber eller hvad det nu skulle være. Søren kan hjælpe. Vi er meget glade for at han kommer til OD, og at vi har mulighed for at få undervisning af ham over 3 måneder, så man kan nå at øve sig og følge op på det hvis man ønsker det.
Vil du læse mere om Søren - http://www.debelmose.dk/6921025

Dem der skal have undervisning efter søndag eftermiddag kan&ampnbsprisikere at skulle ride udenfor selvom det&ampnbspregner da rideskole. Men, det har vi jo prøvet før, og skulle ikke være noget problem. Det er i hvert fald ikke noget problem for Søren. 

Prisen er for 40 minutters ene undervisning lørdag og søndag 1.500,- . Skriv på under bemærkning hvilken tid du ønsker undervisning. Start lørdag ca. 10:00, og søndag 08:30Tilmeldte
5 /9
Tilmeldingsfrist
01.12.2019
Tidspunkt
14.12.2019 kl. 08.30 - 15.12.2019 kl. 16.00
Sted
Pris
1500,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'