Rideskolen

På Pyttur Ordrupdal Rideklub tilbyder vi børn, unge og voksne undervisning på vores 17 islandske heste, som er tilknyttet rideskolen. Vi har separate hold både for børn, unge og voksne – alle kan være med. Børn dog først fra de er fyldt 7. år. Holdene er inddelt i sværhedsgrader - startende fra begynder til niveaudeling: Tölt 1, Tölt 2 og Tölt 3.

 
 
Ridemærker
 
På Pyttur - Ordrupdal Rideklub er det muligt at tage Ridemærker. Ridemærkerne er en række teorilektioner - nogle med praktiske øvelser, man kan tage for at tilsikre, at eleverne får et godt kendskab til hesten. Mærkerne er delt op i emner som hestens udseende, adfærd, pasning og pleje, omgang med hesten, udstyr og opsadling, planlægning af sin ridning og hvordan rider man i skoven. Emnerne er delt op i kurser som afsluttes med en prøve. Når man har bestået alle prøver, får man Ordrupdals ridemærkepin. Salg af Pyttur - Ordrupdal Rideklubs rideskoleheste

 

Vi siger tak til vores rideskoleheste for de utallige gode rideture, de skænker vores rideskoleelever og vi glæder os, når det er tid til, at de kommer videre i deres liv som privatheste. Vi glæder os til at følge vores rideskoleheste, når de som privathest efter fasen som rideskolehest, står opstaldet på Ordrupdal og nyder livet med den lykkelige rideskolerytter, der er så heldig at være blevet hesteejer.